Vienkārši škoļņiku brīvlaiks beidzies un arī Rīgu rok, visur...
Bet cilvēku bez dotībām braukt uz ceļa ir pārāk daudz un viņi vairojās
Gribu pasūdzēties
Gribu pasūdzēties
Audi A3 2.0TDI Ambition Sport (2004)
Audi A4 Avant 1.9TDI (1996) - Sold
Audi A4 Avant 1.9TDI (1996) - Sold
Gribu pasūdzēties
Pfff 50 minūtes pasēdēji... es 2,5h
Gribu pasūdzēties
Kur?
Gribu pasūdzēties
Spice - Lielirbes - Vanšu tilts - Eksporta - Tvaika - Jaunciema gatve
Gribu pasūdzēties
Bliāč, pēc divu dienu peldināšanas antifrīzā pat man rokām sāk nākt nost āda. Nejauki.
Whiskey tango hotel
Kam gan ir nodarījusi pāri drusciņa gāzes?
Tagad ir labs brīdis aizbāzt visus savus caurumus ar salvetēm vai lupatām, lai tajos nekrīt instrumenti, skrūves, alva un citas lietas. Ja jau esi tam pieķēries, izdari to pašu arī motoram.
Tagad ir labs brīdis aizbāzt visus savus caurumus ar salvetēm vai lupatām, lai tajos nekrīt instrumenti, skrūves, alva un citas lietas. Ja jau esi tam pieķēries, izdari to pašu arī motoram.
Gribu pasūdzēties
Kam vēl tev nāk nost āda ?
Nu labi, patiesībā es to nemaz negribu zināt
Nu labi, patiesībā es to nemaz negribu zināt
Sūdi sākās kad aiziet powered by . (c)mdz
Un beidzas, kad aiziet raznosā.
Un beidzas, kad aiziet raznosā.
Gribu pasūdzēties
Pat MAN, nevis pat ROKĀM, šoreiz nav tas gadījums, kad vārdu secība ļauj interpretācijai vaļu
Whiskey tango hotel
Gribu pasūdzēties
Labdien
Gribu pasūdzēties sakarā ar to, ka nemāku embedot YouTube video šajā forumā. Vai kāds varētu, please, ielikt pamācību step by step lohiem kā man? No datoriem māku tikai izslēgt un ieslēgt. Paldies.
Kas man iemācīs, tas dabūs aliņu.
Uzredzēšanos
Gribu pasūdzēties sakarā ar to, ka nemāku embedot YouTube video šajā forumā. Vai kāds varētu, please, ielikt pamācību step by step lohiem kā man? No datoriem māku tikai izslēgt un ieslēgt. Paldies.
Kas man iemācīs, tas dabūs aliņu.
Uzredzēšanos
Re: Gribu pasūdzēties
Bija vēl iepriekš no wth minēts,ka vajag likt pilno,garo linku. Nevis youtu.be , bet to,kurš youtube.com.....
Kā arī a krāmēt postā iekš "media"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kā arī a krāmēt postā iekš "media"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gribu pasūdzēties
Youbunnywroooooote.
Kurš šodien mašīnu mazgāja? :EMO:
Kurš šodien mašīnu mazgāja? :EMO:
Gribu pasūdzēties
Nezinu, bet no tevis ir ticis līdz manīm, un es te gribēju ar ričuku līdz vietējam veikalam aizskriet, jo autiņam purniņš nojaukts...
Audi A6 C5 Avant Quattro 2004 b/g!!!
Gribu pasūdzēties
Aizbraucu uz tuvāko lauku, kur iepriekš tikai mazliet pasmidzināja lietus. Bija atkal paspējis siens izžūt. Palika 1/3 sapresēt. Un atkal sāka pamazām čurāt no gaisa.
Paspēju, bet nu bļaha muha, nu kas tā par jibatoriju pēdējās 2 nedēļas, kad katru dienu līst, vairāk vai mazāk?!! :emo:
Paspēju, bet nu bļaha muha, nu kas tā par jibatoriju pēdējās 2 nedēļas, kad katru dienu līst, vairāk vai mazāk?!! :emo:
Return to “Problēmas / Ierosinājumi / Ziņojumi / Gribu pasūdzēties”