Sakaums visam bija ka bija saplisusi vadi zem gumijas gofras durviss. Viss foeshi salodeeju saaka straadaat tumba utt.
Peec tam peeksni sievai paraadijas displejaa ka valaa ir vadiitaaja durvis, domaaju ka mikrosleedzis, sodien izjaucu atsleegu izjaucu mikrosleedzi, protams probleemu neatradu un salikt atpakalmizjukuso mikrosleedzi nevareeju, aizbraucu pie rinalda nopirku citu sleedzeni.
Domaaju probleema buus galaa, nekaa viss tas pats, virina durvis ciet, vala ciet valaa, pats kaa vinam uznaak, un raada dislplejaa ka druvis ir visu laiku valaa, loogiski ka neko aizsleegt nevaru masiina staav valaa, un pluss visam tam vina veel virina logus valaa

Esmu dariijis lietas labaa:
- Apskatiijis koforta bloku, viss sauss oke
- Sataisiijis vadus gofraa
- Samainiijis sleedzeni
Uz doto briidi nez kapeec kriit aizdomas uz logu mehaanisma detalu, jo nosprauzot nost vienu melnu stekeri, man raada ka durvis ciet jebkuraa poziicijaa bet aizsleedzas tikai 3 durvis, kas arii jau ir sasniegums

Ko sakat kaads sakars var buut ar logu mehaanisma detalu?
Palasiijos internetaa vareetu veel buut durvju controles modulis, un kas ir interesanti tad izsprauzot stekeri no vina, man ir vieniigaa iespeeja to auto dabuut kaut kaa ciet.