Vakar tika nomērīti spiedieni allroudam (paldies Anrijam) , kam ar kondišku viss ir ok. Secinājums - nav tur nekādi 20bar. Ir tādi paši 11-12, kā manai ceškai. Laikam jau tas ir ok, un tie 20 ir maksimums pieļaujamais.
Tālāk pričendāļi tika piesprausti pie Cirslīša esīša. Nu jā - augstais spiediens strādājošai kondiškai knapi 5bar. Nedzesē ar ne vella. Skaidrs, ka tur vajag biki iepildīt. Iepildīt neizdodas dēļ tā idiotiskā savienojuma. Intereses pēc pamēģināju, kas notiek, ja atgriež krānu, kad tas nemaz nav pieslēgts pie auto - izrādās tāpat ne sūda nenāk gāze. Izjaucu un rūpīgi izpētīju - izrādās, ventiļa atspiedēja vītne tam pilnībā aizklāj pienākošās šļaukas caurumu. Jocīga konstrukcija, un nav saprotams, kam tāda vajadzīga, bet nu vaina skaidra - izdzīt to gāzi cauri vītnei ir lēni. Ar fleksi tika uztaisīts kanāls tajā vītnē caur kuru plūst gāzei. Tas palīdzēja. Sapildījās, aukstums parādījās, zemais spiediens normas robežās - 1.9, augstais 15. Cirslītis priecīgs un nosalis

Šorīt mēģināju savējā iedzīt vēl gāzi. Zemais spiediens sāka kāpt virs 2, augstais tāpat ap 10. Palaidu biški atpakaļ balonā, jo virs 2 zemajam nav jābūt. Nav skaidrības, kāpēc man ir 10, bet Cirslītim 15. Varianti - mans kompresors ir sūdīgs, vai vienkārši savādāks (jā, tas ir savādāks, jo man ir zexels, bet v8, šķiet, vajadzētu būt denso). Bet allroudam arī laikam ir denso, tiesa gan nezinu vai tāds pats, kā esītim.
Otra iespēja - man ir svaigi iztīrīts tas sietiņš/izplešanās vārsts, bet esītim tas netika aplūkots - varbūt tajā kautkas sasprūdis, un rada pretestību. Trešais variants - varbūt mans jaunais vemo sausinātājs nelaiž gāzi cauri tik ātri kā vajadzētu. Šito varētu mēģināt notestēt, ja izdosies pieslēgties pie zemā spiediena ventiļa pašā kompresorā - tur tāds ir, bet aizdomīgā stāvoklī.