Pērku auto
Re: Pērku auto
Jā, nu es arī gribu citu auto...
Preferabli kāds bubaru ar manuāli un gāzi, bet var piedāvāt arī audi ar gāzvielu (priekšoka b4/c4 v6) un vēlams jau kardānu.
Preferabli kāds bubaru ar manuāli un gāzi, bet var piedāvāt arī audi ar gāzvielu (priekšoka b4/c4 v6) un vēlams jau kardānu.
tolx wrote:Jā, nu es arī gribu citu auto...
Cik zinu draugs tirgo savu laikam 1998.g., Bubaru impreza RS 2.5benzīns/gāzīte, iekārta pirms 3 mēnešiem uzlikta, a tagad izdomājis jaunāku auto iegādāties! vizuāli ir kur roku pielikt tehniski esot konča 3.100eiriki piedāvājums līdz 7dienai.
Ja neviens nepaķers došot sievai dragāt.
garaiz wrote:tolx wrote:Jā, nu es arī gribu citu auto...
Cik zinu draugs tirgo savu laikam 1998.g., Bubaru impreza RS 2.5benzīns/gāzīte, iekārta pirms 3 mēnešiem uzlikta, a tagad izdomājis jaunāku auto iegādāties! vizuāli ir kur roku pielikt tehniski esot konča 3.100eiriki piedāvājums līdz 7dienai.
Ja neviens nepaķers došot sievai dragāt.
Sedans, kupeja?
Coupe
Kupeja it kā būtu pēdējais variants, vajag kaut ko praktiskāku kā vienīgo auto
tolx wrote:Jā, nu es arī gribu citu auto...
Varu piedāvāt šo:
viewtopic.php?f=31&t=144
Tehniski uzturējis esmu ļoti labā kārtībā - vizuāli braukšanu neietekmē, bet smukumam vajadzētu jaunu kapotu un bamperi (ss var atrast arī īstajā krāsā)
Sedans, kuram var nolaist aizmugurējos sēdekļus lai ieliktu ko garāku.
Ja interesē, labāk zvani/sms vai raksti e-pastu, jo speedgang tik bieži neieeju.
Danke, bet lēmums ir par labu foresteram.