Es Tevi redzēju
Es Tevi redzēju
Whiskey tango hotel
Kam gan ir nodarījusi pāri drusciņa gāzes?
Tagad ir labs brīdis aizbāzt visus savus caurumus ar salvetēm vai lupatām, lai tajos nekrīt instrumenti, skrūves, alva un citas lietas. Ja jau esi tam pieķēries, izdari to pašu arī motoram.
Tagad ir labs brīdis aizbāzt visus savus caurumus ar salvetēm vai lupatām, lai tajos nekrīt instrumenti, skrūves, alva un citas lietas. Ja jau esi tam pieķēries, izdari to pašu arī motoram.
Es Tevi redzēju
Paviāns "Tīnūžu Miesniekā"
Sūdi sākās kad aiziet powered by . (c)mdz
Un beidzas, kad aiziet raznosā.
Un beidzas, kad aiziet raznosā.
Es Tevi redzēju
Ak redz kā
Satikts un aplaupīts @Cirslītis #DafigaSniega #CeļuNeredz #LatvijasAļaska
Satikts un aplaupīts @Cirslītis #DafigaSniega #CeļuNeredz #LatvijasAļaska
Whiskey tango hotel
Es Tevi redzēju
Šodien pēc septiņiem Salaspilī redzēts cigārs avants ic89 nogriežamies no Daugavpils šosejas uz Salaspils centra pusi. Pie stūres bārdains vīrs, ja nepārskatījos.
Re: Es Tevi redzēju
Vakar pamanīta un sataureta piparmētru kupeja, nogriežoties uz Čiekurkalna līniju.
Es kļūdos. Iespējams arī tagad ...
Es Tevi redzēju
Jep, man tagad var prasīt autogrāfus
Es Tevi redzēju
Mērkaķpakaļa.
Es Tevi redzēju
Garais wrote:Source of the post Vakar pamanīta un sataureta piparmētru kupeja, nogriežoties uz Čiekurkalna līniju.
tik tagad pamanīju. Man nez kāpēc taurēja.
Off spam - nevienu neredzēju
Es Tevi redzēju
Vakar Dzeee(e) uz Lubānas ielas.