Jautājumi / Atbildes
Re: Jautājumi / Atbildes
Ijā,ok. Nomainit drošinātāju #12,ieslēdzot pogu-acumirklī drošinātājs pārdeg. Laikam liela jauda kaut kur uzmetās. Ok-būsim paņemt nost spieģeļus,pienākošo plusu pie aizmugures loga. I tad čekos-kur tad tas īsais sež.
Citkārt:
"Temperature Regulator Flap Motor Potentiometer, sporadic open"
Tas ir kas-vienreiz nožagojies vai izbeidzies pocis?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Citkārt:
"Temperature Regulator Flap Motor Potentiometer, sporadic open"
Tas ir kas-vienreiz nožagojies vai izbeidzies pocis?
Jautājumi / Atbildes
Izskatās, ka vienreiz, bet ja viņš tā sāk regulāri darīt arī pēc nodzēšanas - iespējams, ka izdilis pociņš.
Whiskey tango hotel
Kam gan ir nodarījusi pāri drusciņa gāzes?
Tagad ir labs brīdis aizbāzt visus savus caurumus ar salvetēm vai lupatām, lai tajos nekrīt instrumenti, skrūves, alva un citas lietas. Ja jau esi tam pieķēries, izdari to pašu arī motoram.
Tagad ir labs brīdis aizbāzt visus savus caurumus ar salvetēm vai lupatām, lai tajos nekrīt instrumenti, skrūves, alva un citas lietas. Ja jau esi tam pieķēries, izdari to pašu arī motoram.
Jautājumi / Atbildes
No kā varētu meklēt pečku izmēros apmēram 20x20. Apmēram. Ar pečku es domāju-radiatoru un ventilatoru iekš noslēgta korpusa.
Jautājumi / Atbildes
Blakuslodziņā iv4o tirgo elektrisko 220V
Varbūt no bobika ? Šķiet, ka tam bija pečka zem beņķa. Tik vai tā gadījumā nedarbojās uz benzīna ?
Varbūt no bobika ? Šķiet, ka tam bija pečka zem beņķa. Tik vai tā gadījumā nedarbojās uz benzīna ?
Sūdi sākās kad aiziet powered by . (c)mdz
Un beidzas, kad aiziet raznosā.
Jautājumi / Atbildes
Jautājumi / Atbildes
nē, laikam nederēs, bišku pa lielu.
Габариты, мм 240х272х207
Jautājumi / Atbildes
Ja nomainu lokāciju no esošās uz citu-izmēri var būt arī mazliet citi
Jautājumi / Atbildes
Cirslītis wrote:No kā varētu meklēt pečku izmēros apmēram 20x20. Apmēram. Ar pečku es domāju-radiatoru un ventilatoru iekš noslēgta korpusa.
Iebrauc kādreiz Valtekā un uzjautā par A sērijas papildus pečku.
Izmērus nezinu, no kā barojas nezinu, bet, zinot savas Valtras kabineta izmērus, varētu būt kā reiz.
Bilde no A sērijas bukleta, cipa papildaprīkojumā nāk šitāda, 3. krāsns. Laikam elektriskā.
Labajā pusē apakšā, pie jūdzenes sajūga kloķa.
Es ziemā pie max -30, moš vairāk grādiem esmu izticis ar pečku augšā, pat neesmu uzdrošinājies slēgt iekšā apakšējo. Jau tā var apenēs vien braukt.
A kur nu vēl ja 3. krāsns, turpat pie kreisās kājas
Jautājumi / Atbildes
Elektriskā man neinteresanta.
Jautājumi / Atbildes
Nu hz, nezinu no kā viņa barojas, neesmu interesējies, jo nav bijusi vajadzība. Iemetu kā variantu, uz tupo. Moš i nav no elekrības. Pa lielam hz
Jautājumi / Atbildes
Ok, poldys!
Jautājumi / Atbildes
Un ja nav noslēpums- kur un kam Tu to pečku bāzīsi?
Jautājumi / Atbildes
Somu belim. Jamam oem stāvēja priekšā-iebūvēta aiz stūres virs bidraulikas eļļas tanka. Taču tai pečkai motors izbeidzies nelabojami. Well,itkā jau bosch,bet es neloloju cerības jamo atrast kaut kur. Vot i vajag ietaisīt siltumu kabīnē. Beļa pečka 130€. Plus vēl to vajag iebūvēt. Nebūs.
Jautājumi / Atbildes
Nu ja boš motors, tad varbūt to var dabūt tāpat kā ceškina pečkas motoru - parunājot ar bošistiem.
Jautājumi / Atbildes
C5 avantam pa kurieni varētu tecēt ūdens iekšā aizmugurējā vākā, jeb bagāžnieka durvīs?
Šodien atveru vāku un ūdens tek no ~vidus, kur avārijas trīsstūra stiprināšanas vieta.
Šodien atveru vāku un ūdens tek no ~vidus, kur avārijas trīsstūra stiprināšanas vieta.
Jautājumi / Atbildes
Nezinu par C5, bet cerškai tas tiek iekšā pa miljons caurumiem, kas ir aiz numurzīmes, mazgājot ar karčeri. Nu un pēc tam tek laukā pa tiem caurumiem, kas vāka apakšā. Itkā viss būtu ok, ja vien daļa nekrātos vāka apakšējā šuvē un nepūdētu to.
Jautājumi / Atbildes
Noraušu numurzīmi un apskatīšos, paldies.
Jautājumi / Atbildes
Cirslītis wrote:Source of the post No kā varētu meklēt pečku izmēros apmēram 20x20. Apmēram. Ar pečku es domāju-radiatoru un ventilatoru iekš noslēgta korpusa.
t4 busiem, caravellām, aizmugures apsildes uzparikte, kompakta, jāpievieno tikai vadi un trubas
http://www.vwt4forum.co.uk/showthread.php?t=77338
Audi 90. b3 2.0 PS fWD (izjaukts)
Mazda 626 2.2 12v (nosvērts)
Saab 2.0 16vt (nosvērts)
Audi 80 b4 2.6 ABC (pārdots)
Audi A8L d2 4.2 40v (sestdienas auto)
Audi 90q 2.2 20v---> 2.2 20vt (roku taisnojamais)
wv caravelle 2.4d (darba ķēve)
Mazda 626 2.2 12v (nosvērts)
Saab 2.0 16vt (nosvērts)
Audi 80 b4 2.6 ABC (pārdots)
Audi A8L d2 4.2 40v (sestdienas auto)
Audi 90q 2.2 20v---> 2.2 20vt (roku taisnojamais)
wv caravelle 2.4d (darba ķēve)
Jautājumi / Atbildes
Paļeigā!
Zinu, ka te lielākā daļa gribētu noslīcināt visas pasaules Voļvas`n`shit.
Bet, es ar tādu braucu, kā jau Jūs zināt, un- man pateik!
Problēma: šodien bagana pārklājs vairs nesavelkas.
Pepec.
Ienesu istabā, nerubiju, kā to hlamu izjaukt.
Paļubomu tur atsperīte/es ir noklājušās.
A kā izjaukt, sačinīt, aš gūglē neatrodu.
Zarna bagažniekā, paļeigā
Zinu, ka te lielākā daļa gribētu noslīcināt visas pasaules Voļvas`n`shit.
Bet, es ar tādu braucu, kā jau Jūs zināt, un- man pateik!
Problēma: šodien bagana pārklājs vairs nesavelkas.
Pepec.
Ienesu istabā, nerubiju, kā to hlamu izjaukt.
Paļubomu tur atsperīte/es ir noklājušās.
A kā izjaukt, sačinīt, aš gūglē neatrodu.
Zarna bagažniekā, paļeigā
Jautājumi / Atbildes
Haha, universāļiem universāļu problēmas
Nekad neesmu jaucis to mezglu, bet loģika saka, ka kaut kur kaut kādām šuvēm jau būtu jābūt? Cik atceros, tas daikts ir diezgan masīvs, mehānisms varētu būt līdzīgs siksnu mehānismam, tikai bez sprūda - tad, iespējams, sasprūdušas buksītes ap asīm (vai viena), to samazgāt, sasmērēt ar kaut ko (piesardzīgi, lai nesmērējas uz āru) un viss būs kedai.
Nekad neesmu jaucis to mezglu, bet loģika saka, ka kaut kur kaut kādām šuvēm jau būtu jābūt? Cik atceros, tas daikts ir diezgan masīvs, mehānisms varētu būt līdzīgs siksnu mehānismam, tikai bez sprūda - tad, iespējams, sasprūdušas buksītes ap asīm (vai viena), to samazgāt, sasmērēt ar kaut ko (piesardzīgi, lai nesmērējas uz āru) un viss būs kedai.
Whiskey tango hotel
Re: Jautājumi / Atbildes
Palīgā!
Ziema. Auksts.
Iestājās showstopperis ar siltuma reanimāciju transportlīdzeklī.
Ir pečka,ir ventilācijas atveres,kuras vajag savienot ar pečku. Savienojums iespējams tikai ar gofru ar 50mm iekšējo diametru.
Kur varētu atrast,nopirkt šādu gofru? Diezgan elastīgu.
Ziema. Auksts.
Iestājās showstopperis ar siltuma reanimāciju transportlīdzeklī.
Ir pečka,ir ventilācijas atveres,kuras vajag savienot ar pečku. Savienojums iespējams tikai ar gofru ar 50mm iekšējo diametru.
Kur varētu atrast,nopirkt šādu gofru? Diezgan elastīgu.
Jautājumi / Atbildes
Well, ok - ja nebūs idejas, kur dabūt gofru, tad pirmais, kas man nāk prātā - moča vai davienalga kā kamera. Apsvēru arī kanalizācijas caurules, bet nesaies. Tad jau bezmaz vai vieglāk uztaisīt skeletu no drātīm un aptīt ar magkaivereni.
Jautājumi / Atbildes
Cik elastīgai viņai būtu jābūt? Kabeļgofra neder? Pasildot ar fēnu ar viņām var visādus pigorus strādāt, tiesa gan zaudē jau elastību tajās vietās, bet nu TTškai dīvainas formas balona ventilastāciju uztaisīt izdevās...
Whiskey tango hotel
Jautājumi / Atbildes
Cik garu vajag? Ja kaut kur mētājas gaz, zil vai moskvich, tad tur ir tādas trubas zem paneļa, apmēram 30-40cm garas. Diametru gan garantēt nevaru, bet +/- vajadzētu būt.
Jautājumi / Atbildes
Vajag kopumā kaut kas ap 1,2 - 1,5 metrus.
Ir man no, laikam, moskviča. Bet tā tievāka. Provējot pasildīt un pastaipīt, plīst.
Ir man no, laikam, moskviča. Bet tā tievāka. Provējot pasildīt un pastaipīt, plīst.