Lauķu bazariņi par dzīvi, tehniku, inovācijām utt.
Re: Es gateri nefilmēju.
Es varu vadīt belarusu
beli var nočipot ?
Sūdi sākās kad aiziet powered by .
(c)mdz
Un beidzas, kad aiziet raznosā.

belis čipojās ar ballīšu striķi un kuvaldu.
Paga belis vecais vai ar turbo ? Moš man savu no laukiem atdziit ar parbuvetu uz turbo un bigfuut ratiem ?
Man viens belis ir atmo un otrs turbo. Turbo savulaik kā atmo bija no baltkrievijas uz somiju aizgājis, tur turbinizēja un pēctam jams atnāca uz Lv.
tikai pie "laba čipera" 

Palaišana modernā ? Atrumparslegsvira pa kreisi un starts?
Es arī gribu ar beli izgāzt. Neesmu braucis gadus 7... 

Last edited by mellaish on 16 Jan 2015, 13:22, edited 1 time in total.
VESAIS, nain, ātrumpārslēgs starpkājē. Startēšanas atslēga vecais variants. Virsā gan stāvēja 2x12V palaišanas sistēma un 24v starteris, bet to nahrenizēju uz 12V
puskačs ir ?
(c)mdz

Priekškam?
Nu tak lai pielaistu 

(c)mdz

Aig wrote:puskačs ir ?
Puskačš bija 80niekam un 52niekam ja nemaldos..
Gatim ir 82nieks
Vai tad belis standartā nestartējas ar šņori ap kloķeni?
Ivars wrote:Vai tad belis standartā nestartējas ar šņori ap kloķeni?
Aha, kuru ievelk otrs belis

Whiskey tango hotel
Kam gan ir nodarījusi pāri drusciņa gāzes?
Tagad ir labs brīdis aizbāzt visus savus caurumus ar salvetēm vai lupatām, lai tajos nekrīt instrumenti, skrūves, alva un citas lietas. Ja jau esi tam pieķēries, izdari to pašu arī motoram.
Tagad ir labs brīdis aizbāzt visus savus caurumus ar salvetēm vai lupatām, lai tajos nekrīt instrumenti, skrūves, alva un citas lietas. Ja jau esi tam pieķēries, izdari to pašu arī motoram.
Uuu , man pārlikts ar kloķi labajā pusē...
Otrs gan ķipa astonjdesmitnieks, bet ar pieliktu priekšas tiltu... Bija ar striķi raujama , nupat nesenīt uzmetām starteri puskacim
, vecfaateram gruti palika raustiit
Otrs gan ķipa astonjdesmitnieks, bet ar pieliktu priekšas tiltu... Bija ar striķi raujama , nupat nesenīt uzmetām starteri puskacim

ar šņori kāreizi startējas puskačs, ar kuru pēctam var griezt motoru tik ilgi, kamēr tas no berzes uzsilst un pielec.
(c)mdz

Aig wrote:Nu tak lai pielaistu
Pielaist [bikses] es varu i bez startera un bez minstināšanās.

Pamāci Stolbiku, savādā šis, nabags, jau otro dienu mokās .
(c)mdz

Aig wrote:ar šņori kāreizi startējas puskačs, ar kuru pēctam var griezt motoru tik ilgi, kamēr tas no berzes uzsilst un pielec.
Tas viss teorētiski tā arī ir, TIKAI-visforšākais ir, kad beidzot pēc aptuveni piecpadsmitā raustījiena tas sūc ir beidzot pielecis (puskačs).

Mhm tik nepārpludini... Dzirdi churr , taa pietiek un gandriz pa daudz
Cirslītis wrote:Aig wrote:ar šņori kāreizi startējas puskačs, ar kuru pēctam var griezt motoru tik ilgi, kamēr tas no berzes uzsilst un pielec.
Tas viss teorētiski tā arī ir, TIKAI-visforšākais ir, kad beidzot pēc aptuveni piecpadsmitā raustījiena tas sūc ir beidzot pielecis (puskačs).Rokas jēlas no šņores, viss ir izbesījis, a tas mauris klusē. Nu, līdzīgi, kā ar mopēdu by default.
Atceros bērnībā, kaimiņmājās (kas ir apmēram 800m) regulāri bija dzirdams troksnis no puskača, kas slāpa 5sek pēc iedarbināšanas

Cirslītis wrote:Aig wrote:ar šņori kāreizi startējas puskačs, ar kuru pēctam var griezt motoru tik ilgi, kamēr tas no berzes uzsilst un pielec.
Tas viss teorētiski tā arī ir, TIKAI-visforšākais ir, kad beidzot pēc aptuveni piecpadsmitā raustījiena tas sūc ir beidzot pielecis (puskačs).Rokas jēlas no šņores, viss ir izbesījis, a tas mauris klusē. Nu, līdzīgi, kā ar mopēdu by default.
Nē, visforšākais ir, ka tas puskačs nabags 7os no rīta pļērc kā aizkauts pusstundu no vietas, bet tas lielais sūds pat nedomā pielekt un tu pat no mājas dzirdi kā darbnīcās traktoristi mātes vārdiem lamājas

Whiskey tango hotel